Home Sve TJEDAN ZNANJA U OŠ „PETAR ZRINSKI“ ŠENKOVEC – PROMJENE U TERMINIMA

TJEDAN ZNANJA U OŠ „PETAR ZRINSKI“ ŠENKOVEC – PROMJENE U TERMINIMA

Dragi učenici četvrtih i osmih razreda, poštovani roditelji,

kako nam se približava zimski odmor učenika (19.-23.veljače 2024.), pružamo vam mogućnost da ga iskoristite na najbolji mogući način.
Sa željom da ponovite, povežete te bolje zaključite nastavno gradivo, održat ćemo TJEDAN ZNANJA koji je od iznimne važnosti za sve učenike koji žele više i bolje, u svrhu bolje pripreme i lakšeg prelaska četvrtaša u peti razred, odnosno, bolja i lakša priprema osmaša za srednjoškolske klupe.
Prijavljeni učenici utvrdit će svoje znanje iz predmeta koji ih posebno zanima ili pak žele nadoknaditi gradivo. Ocjena nema, osim ispunjavanja evaluacijskih upitnika koji će se koristiti za potrebe škole.
Pod vodstvom naših učiteljica razredne nastave, učenicima 4-ih razreda na raspolaganju su tri predmeta, Hrvatski jezik, Matematika i Priroda i društvo.
Osmašima je ponuđeno devet obrazovnih predmeta, Hrvatski jezik, Matematika, Engleski i Njemački jezik, Povijest, Geografija, Fizika, Biologija i Kemija. Od devet predmeta koja su im na raspolaganju, praćeni stručnim vodstvom učitelja iz pojedinog predmeta, osmaši će utvrditi, ponoviti te zaokružiti cjelinu iz pojedinog nastavnog predmeta od 5. do 8.razreda.

Učenicima će tijekom održavanja Tjedna znanja biti osigurana užina, dok prijevoz, nažalost, nismo u mogućnosti osigurati.

Sudjelovanje u Tjednu znanja je dobrovoljno i isključivo je želja učenika i roditelja.

TJEDAN ZNANJA pruža dodatnu mogućnost napretka svakom učeniku te vas pozivamo da se uključite i odazovete u što većem broju.

U nastavku možete pogledati raspored održavanja pojedinog predmeta po danima.

PREDMETNA NASTAVA:
RAZREDNA NASTAVA
Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content