Udžbenici

Udžbenici

OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec donosi Odluku o korištenju obveznih udžbenika te dodatnih obrazovnih materijala;

Sukladno čl. 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18 – dalje u tekstu: Zakona), objavljujemo Popis obveznih udžbenika, radnih udžbenika, radnih bilježnica i dopunskih nastavnih sredstava za 2021./2022.godinu koji će se koristiti od 1. i 8. razreda za sve predmete.

Sredstva za nabavu udžbenika osigurana su iz državnog proračuna te roditelji udžbenike i radne udžbenike ne financiraju.

Radne bilježnice, mape, atlas (za 5.razred) i sav ostali pribor, roditelji kupuju sami. Tamnijim slovima istaknute su radne bilježnice, atlas i likovne mape, odnosno, materijali koje roditelji kupuju.

     OBAVIJEST O PREUZIMANJU UDŽBENIKA

Učenici budućih 5., 6. i 7. razreda preuzimaju udžbenike na dan podjele svjedodžbi (6.srpnja). Radne udžbenike iz engleskog i njemačkog jezika dobit će naknadno. Također, ako neće biti dovoljno kompleta za sve, udžbenici će se naručiti naknadno pa će ih učenik dobiti krajem 8.mjeseca, kada stigne narudžba.

Učenici razredne nastave i budućih 8.razreda će sve udžbenike za novu školsku godinu preuzeti krajem 8.mjeseca ili prvi dan nove nastavne godine (ovisno o tome kada stigne narudžba).

O odabiru dodatnih obrazovnih materijala (radne bilježnice, nastavni listići, ispiti i sl.) roditelji će se preko suglasnosti očitovati početkom školske godine 2021./2022.

Molimo da pratite mrežnu stranicu škole na kojoj će biti objavljene sve novosti vezane uz udžbenike.

Ravnatelj škole: Vladimir Novak, prof.