Home Sve Statua s logom OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec odličnim učenicima

Statua s logom OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec odličnim učenicima

Završnom priredbom završilo je jedno lijepo razdoblje u životima naših osmaša. Oni okreću novu stranicu sigurnim koracima okrenuti budućnosti. Želimo im puno sreće na njihovom putovanju.

U znak sjećanja na osnovnoškolske dane, učenici koji su svih osam godina bili odlični, dobili su statuu s logom naše škole. Statua je izrađena od gline prikazujući keramički reljef. Oblikovana glina stavlja se u kalup, nakon čega slijedi sušenje, pečenje i glaziranje. Za svaki ovaj postupak zaslužna je Likovna grupa naše škole koja je proteklih nekoliko mjeseci marljivo radila, oblikovala i stvarala prava mala umjetnička djela. Najveće zasluge svakako idu njihovoj mentorici Nedi Madjar, učiteljici likovne kulture, koja ih je usmjeravala i pomagala im kada je bilo potrebno.  Veliko hvala Graditeljskoj školi Čakovec koji su nam ustupili keramičarsku peć i izvršili uslugu pečenja.

Ravnatelj škole Vladimir Novak sa zadovoljstvom je podijelio statue odličnim učenicima na završnoj priredbi. Vjerujemo da će one godinama krasiti police naših osmaša.

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content