Home Sve Dan sporta obilježen sportskim aktivnostima

Dan sporta obilježen sportskim aktivnostima

Kako bismo istaknuli važnost kretanja i druženja na otvorenom, u utorak 30. travnja raznim sportskim aktivnostima obilježili smo Dan sporta.

Učenici razredne nastave svoje su sportske aktivnosti održali na školskom igralištu. Uz štafetne i druge sportske igre, bilo je veoma uzbudljivo, napeto i jako zabavno.

Učenici 5.razreda natjecali su se u igri graničara, šestaši su odigrali turnir u nogometu, kao petaši i sedmaši (učenici). Ekipa učenika osmih razreda i sedmašice sudjelovala je u biciklističkoj vožnji kroz Šenkovec – Čakovec – Mačkovec – Slemenice – Žiškovec – Knezovec. S učenicima su u pratnji bili njihovi učitelji.

Zanimljivo predavanje pripremili su nam sudionici Streličarskog kluba Katarina Zrinski iz Čakovca, a za kraj ovog lijepog sportskog dana u odbojci su snage odmjerili učenici protiv učitelja.

Ovim smo danom još jednom istaknuli važnost kretanja i druženja na otvorenom koje je izuzetno važno za pravilan rast i razvoj svake osobe.

Fotogalerija:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fossenkovec%2Fposts%2Fpfbid036aiodbeLTQUcZ2XFewvs7tRCEVUECgXBzo6kLp7v3VZLvAFyiKUR8c77NH5vdQEKl&show_text=true&width=500&is_preview=true

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content