Home Sve Završio TJEDAN ZNANJA u OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec

Završio TJEDAN ZNANJA u OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec

I ove godine u vrijeme praznika učenici su ponovili nastavno gradivo iz obrazovnih predmeta. Tjednu znanja prisustvovali su četvrtaši i osmaši te iskoristili ovaj zimski odmor na najbolji mogući način.

Pod vodstvom učiteljica razredne nastave, učenici 4-ih razreda u ponedjeljak su ponovili gradivo iz hrvatskog jezika s učiteljicom Natašom Toplek Veseli, u utorak prirodu i društvo s učiteljicom Martinom Moharić, a u srijedu gradivo matematike  s učiteljicom Ivanom Horvat.

Od devet obrazovnih predmeta (Hrvatski jezik, Matematika, Engleski i Njemački jezik, Povijest, Geografija, Fizika, Biologija i Kemija), praćeni stručnim vodstvom učitelja iz pojedinog predmeta, osmaši su utvrdili, ponovili te zaokružili cjelinu iz pojedinog nastavnog predmeta od 5. do 8.razreda.

Bilo je edukativno, zanimljivo i korisno. Hvala svim učiteljima na predanom radu, poticajima i nastojanjima da Tjedan znanja  bude smjerokaz edukacije, ponavljanja i utvrđivanja gradiva. Na fotografijama pogledajte zadovoljna lica osmaša i  četvrtaša kojima je ravnatelj škole Vladimir Novak uručio pohvalnice za sudjelovanje u Tjednu znanja.

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content