Home Sve Škola u prirodi

Škola u prirodi

Napokon smo dočekali taj 31.5.2023. Dan kada smo krenuli,mi učenici četvrtih razreda u našu zajedničku pustolovinu koja se zove Škola u prirodi. 

Nakon neprospavane noći (u pitanju je uzbuđenje) u 4,50 sjeli smo u autobus. 

Pozdravili su nas gospođa vodička Ivona i vozač Dino. 

Avantura je počela! Putem smo slušali o krajolicima Lijepe naše, zabavljali se, družili i svi smo se bolje upoznavali. 

Stigli smo u kraljevski grad Nin.Ušli smo u crkvicu sv.Križa a potom do Grgura Ninskog. Svi smo se dotakli njegov palac zaželjevši sreću. Nakon kraće pauze,stižemo u Zadar. Prošetali smo gradom,zaustavili se kod Morskih orgulja i Pozdrava Suncu. Dan je bio vruć. Kupili smo pokoji suvenir za naše najdraže i krenuli put našeg najljepšeg hotela Amadria parka-Andrija. 

Smjestili smo se u sobe,uzeli stvari za plažu i krenuli na kupanje. Odjednom smo svi bili u moru. Bilo je hladno,ali smo zato plivali da se ugrijemo.  Slijedila je obilna večera i šetnja uz plažu.Spavanje. 

Drugi dan, nakon prefinog doručka,krenuli smo na slapove Krke. Vozili smo se brodom  od Skradina i uživali u netaknutoj prirodi. Jedan dobar dio puta smo i pješačili. Ručali smo u NP. 

Nakon kraćeg odmora,vozili smo se prema Sokolarskom centru. Tu pak smo puno naučili o životu sova i sokolova. Neki su imali priliku pomaziti se i fotografirati sa sovom. Puni dojmova vratili smo se u naš hotel. Slijedilo je kupanje i večera. 

Posebno lijepo smo se obukli jer je za naš organiziran mini disco. Dobro smo se načagali. 

Trećeg dana smo krenuli prema kućama. Nadoručkovali smo se,spremili stvari i krenuli u razgled grada Šibenika. Uz lokalnu vodičku upoznali smo znamenitosti grada. Nakon ručka i osvježenja uz sladoled stigli smo u Mc Donalds. 

Uz ugodno druženje u autobusu stigli smo sretno kući. Roditelji su nas jedva dočekali. 

Škola u prirodi bila nam je predivna. Puno smo vidjeli,ponešto naučili, a najvrjednije od svega je što smo se družili i bolje upoznali. Pamtit ćemo je još dugo,dugo. 

                                Učenici četvrtih razreda s učiteljicama

 

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content