Home Sve Najglas 2023.

Najglas 2023.

U srijedu 24. svibnja 2023. godine u sportskoj dvorani naše škole održan je Najglas. To je natjecanje koje svim učenicima škole koji vole pjevati i posjeduju glazbeni talent , pruža mogućnost  stjecanja iskustva javnog nastupa pred mnogobrojnom publikom.

Devetero učenika je prošlo audiciju i njih je tijekom njihova nastupa pod budnim okom pratio stručni žiri profesora glazbene kulture: Gabrijel Kovačić, prof., Romana Holetić, prof. i Karlo Petrović prof. Treće mjesto osvojila je Stela Borovec (3.r PŠ Mačkovec) s pjesmom Maleni veliki mravi. Drugo mjesto osvojile su Klara Pongrac  i Zita Pokrivač (5.razred) koje su u duetu otpjevale pjesmu  Život nije siv. Pobjednica ovogodišnjeg Najglasa je Franka Šalja (5.razred) koja je izvela pjesmu  Posljednja i prva ljubavi.  Sve učenice osvojile su lijepe i vrijedne nagrade koje im je uručio ravnatelj Vladimir Novak.

Učenici koji su još sudjelovali na Najglasu su: Fran Petković, Sara Novak, Ema Veseli, Mia Šafarić, Bella Levačić, Lea Vidović, Paula Sklepić i Lea Bralić.

Program su vodili Franka Radek i Filip Sklepić . Konferansu je napisala učiteljica Martina Košćak.

Da biste se podsjetili kako je bilo, kliknite na video:

Obrada videa: medijska grupa OŠ Petar Zrinski Šenkovec

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content