Home Sve Ja u kazalištu

Ja u kazalištu

U našoj školi bio je Kazališni dan. U Centar za kulturu Čakovec išli smo pogledati predstavu Plavo sunce na žutom nebu. Stigao je veliki, bijeli autobus. Bila sam jako uzbuđena jer sam bila visoko u autobusu i pogled je bio fantastičan. Šteta što je vožnja kratko trajala.

Kad smo se smjestili u lijepo gledalište, počela je predstava na uređenoj pozornici. Nastupali su i glumili naši međimurski Pinkleci. Bilo je tuge, smijeha i pjesme. Najzabavnija mi je bila para koju su puštali, crtanje po platnu i kako su pokretima i pantomimom glumili razne životinje. Na kraju su se na pozornici pojavile prekrasne boje a mi smo glumce nagradili pljeskom jer smo uživali u njihovom nastupu.

Vraćajući se u školu bili smo veseli i raspjevani. Trebali bismo češće u kazalište. I na kraju da ne zaboravim poruku predstave. Nebo ne mora uvijek biti plavo a sunce žuto. Može biti i šareno!

Erin Pintarić, 3.a

Kada nam je učiteljica rekla da ćemo ići u Centar za kulturu Čakovec pogledati novu kazališnu predstavu bila sam oduševljena.

Jedva sam dočekala to jutro, učiteljicu i autobus. U kazalištu je bilo puno učenika pa i galame. Kad smo se napokon svi smjestili i umirili počela je predstava Plavo sunce na žutom nebu. Izvođači su bili glumci Kazališne družine Pinklec. Troje glumaca vodilo nas je u svijet mašte. Koristili su crteže, zvukove, boje, mimiku i pokret.

Predstava mi se svidjela iako ju nisam u potpunosti razumjela. Bila je maštovita i smiješna.

Dora Labazan, 3.a

LUCIJAN REICH,4.b

Predstava mi je bila fora i jako zabavna. Mislim da su ipak mogli staviti malo dijaloga da se bolje razumije sadržaj i poruka.

ELENA MALNAR, 4.b

Predstava mi se jako svidjela bez obzira što nije bilo dijaloga. Bila je zanimljiva, smiješna i zabavna. Glumci su odradili odličan posao!

JANA POLUNDAK, 4.b

Predstava mi je bila jako zanimljiva. Osobito mi se svidjelo kad su se glumci pretvarali u mnogobrojne životinje. Odlično su to odglumili .

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content