Home Sve Obavijest učenicima!

Obavijest učenicima!

1. U petak 1.travnja 2022. prema GPP-u organiziran je Kazališni dan u Zagrebu za učenike viših razreda. Učenici će posjetiti Kazalište Komedija i pogledati predstavu Mamma Mia, poznati svjetski mjuzikl na hrvatski način. 

Polazak je u jutarnjim satima. Učenici putnici čekaju na stajalištima u Mačkovcu, Žiškovcu, Slemenicama i Knezovcu u 7.30 sati, a učenici iz Šenkovca u 7,45 ispred škole. Nakon predstave koja traje 2h i 20 minuta, predviđen je odlazak u zagrebački park Bundek na kraći odmor ili šetnju. U slučaju kiše, nakon predstave ide se u McDonald’s. Kako u prostorima McDonaldsa još uvijek ne smije biti više od 40 osoba u isto vrijeme, prethodno ćemo se dogovoriti o preuzimanju menija za pojedini razred.

Ne zaboravite sobom ponijeti kišobran i maske za lice (za svaki slučaj!) te apeliramo na pristojno ponašanje u kazalištu.

2. Nastava za razrednu nastavu održat će se prema rasporedu za taj dan, a svi učenici razredne nastave (od 1.-4.razreda) u Šenkovcu dolaze na nastavu ujutro (u 7.30 sati) . Nastava se u područnim školama odvija prema ustaljenom rasporedu i satnici.

                                           

  Ravnatelj škole: Vladimir Novak, prof.

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content