Home Sve Komemoracija

Komemoracija

U utorak, 2. studenog 2021. na sam Dušni dan u našoj je školi održana komemoracija za vjeroučitelja Duška Topleka. Nakon što su nazočni minutom šutnje odali počast svom prerano preminulom kolegi i prijatelju, ravnatelj Vladimir Novak obratio se župniku, članovima Školskog odbora, djelatnicima škole te svima koji su se došli oprostiti s našim dragim kolegom. U svom emotivnom govoru ravnatelj se prisjetio zajedničkih trenutaka provedenih s našim Duškom koji će zauvijek ostati u sjećanju onih koji su ga poznavali i voljeli.

Vjeroučiteljica Anamarija Režek dirljivim se riječima dotaknula života i nauka dragog nam kolege oprostivši se u svoje ime, ali i u ime svih nas.

Župnik u Šenkovcu, vlč. Antun Štefan osvrnuo se na vjeroučiteljev rad te širenje Božje riječi zahvalivši mu što je djecu i mlade poučavao ljubavi, skromnosti i poštenju. Podsjetio nas je da nađemo vremena jedni za druge jer dušu liječi draga, topla riječ.

Naš Duško otišao je kao što je i živio – tiho, skromno i nenametljivo. Pamtit ćemo ga po ljubavi, nesebičnosti  i dobroti kojom je uljepšavao svijet.  

Mirno snivaj, dragi naš Duško!

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content