Home Sve Popis udžbenika, radnih udžbenika, radnih bilježnica i likovnih mapa za 2022./2023. godinu

Popis udžbenika, radnih udžbenika, radnih bilježnica i likovnih mapa za 2022./2023. godinu

Sukladno čl. 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18 – dalje u tekstu: Zakona), objavljujemo Popis udžbenika, radnih udžbenika, radnih bilježnica i dopunskih nastavnih sredstava za 2022./2023.godinu koji će se koristiti od 1. i 8. razreda za sve predmete.

Sredstva za nabavu udžbenika osigurana su iz državnog proračuna te roditelji udžbenike i radne udžbenike ne financiraju.

Radne bilježnice, likovne mape, atlas (za 5.razred) i sav ostali pribor, roditelji kupuju sami. Tamnijim slovima u popisu istaknute su radne bilježnice, atlas i likovne mape, odnosno, materijali koje roditelji kupuju.

Učenici razredne nastave će sve udžbenike za novu školsku godinu preuzeti prvi dan nove nastavne godine. Učenici viših razreda će radne udžbenike iz stranog jezika (engleski, njemački) također preuzeti prvi dan nastave.

O odabiru dodatnih obrazovnih materijala (radne bilježnice, nastavni listići, ispiti i sl.) roditelji će se preko suglasnosti očitovati početkom školske godine 2022./2023.

Molimo da pratite mrežnu stranicu škole na kojoj će biti objavljene sve novosti vezane uz udžbenike.

Ravnatelj škole: Vladimir Novak, prof.

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content