Home Sve Leonardo Reich pobjednik Najglasa 2022.!

Leonardo Reich pobjednik Najglasa 2022.!

U srijedu 8.lipnja 2022. na radost mnogih, nakon duge dvije godine, održan je Najglas OŠ „Petar Zrinski“  Šenkovec. Bila je to odlična prilika da se naši pjevači pokažu u najboljem izdanju, na pozornici. Prosudbenu komisiju činili su glazbeni umjetnici, gospođa Tamara Korunek, gospodin Bojan Krušec i gospodin Dorian Srnec. Oni su u nimalo lakom odabiru prepoznali one najbolje. Tako su 3. mjesto osvojile Mia Šafarić i Ema Veseli otpjevavši pjesmu Hajde da ludujemo uz veselu koreografiju. 2. mjesto osvojila je Dina Dobošić pjesmom Bezimeni, dok je pobjednikom Najglasa 2022.  proglašen Leonardo Reich koji je izveo pjesmu Što to bješe ljubav. Ovogodišnji program pripremio je i uvježbao s učenicima Karlo Petrović, učitelj glazbene kulture.

Valja pohvaliti i voditelje koji su odradili odličan voditeljski posao. Ana Kovač i Matej Bračko izvrsnim su vođenjem programa zabavili i oduševili mnogobrojnu publiku. Njih je pripremila učiteljica Lidija Toth.

Svi nagrađeni učenici osvojili su lijepe i vrijedne nagrade koje im je uručio ravnatelj škole Vladimir Novak. Natjecatelji su imali svoje vjerne navijače koji su ih bodrili. Publika je uživala u glazbenim poslasticama talentiranih učenika učinivši ovogodišnji Najglas posebno zabavnim i uspješnim.

Share:

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content